Härlövs Hari & Lashes

Härlövs Hari & Lashes

Välkomna ska ni vara tillbaka hit. Det var ett tag sedan vi hördes av, men nu är jag tillbaka för ännu ett inlägg till er. Jag kommer idag prata om när jag gjorde microneedling i Bromölla hos Härlövs Hair & Lashes förra veckan och jag ska berätta hur det gick till och varför jag gjorde det. Läs vidare så ska ni få se.

Ni vet att jag var med om en stor förändring i mitt liv förra året och det var att jag gjorde en drastiskt viktnedgång och jag gick ned flera kilo. Man kan nu säga att jag är normalviktig, men det spelar egentligen ingen roll. På grund av denna drastiska viktnedgång hann inte huden vid halsen riktigt med att dra ihop sig och därför har jag fått ganska slapp hud vid det området och för att fixa det har jag hört att Härlövs Hair & Lashes ger den bästa behandlingen för microneedling i Bromölla. Jag gick som sagt dit och eftersom jag inte har gjort detta innan var jag lite nervös, men jag behövde inte vara nervös alls insåg jag nu i efterhand. Detta var en behandling som verkligen hjälpte mig och nu är huden runt halsen mycket slätare och den hänger inte löst längre vilket ger mig glädje. Om jag skulle behöva en sådan behandling igen hade jag alla dagar i veckan gått till Härlövs Hair & Lashes för att göra microneedling i Bromölla. Om ni är i behov av detta tycker jag att ni ska testa det för det hjälper verkligen. Jag lovar att jag ska försöka uppdatera oftare och jag hoppas att ni stannar kvar, även fast uppdateringen har vart väldigt dålig. Jag hoppas att ni förstår mig.  


Kommentarer är stängda.