Massage i Sandviken

Massage i Sandviken

Hej på er! Hoppas ni har en fin dag och att solen lyser på er som den gör här i Sandviken idag. Jag har precis haft lunch och borde återgå till arbetet men just idag är det lite segt. Jag tror att det kommer göra gott att få massage i eftermiddag. Det har varit en period nu med mycket stress på jobbet och jag har bara gått runt och varit så trött, som att jag använt mig av reservtanken alldeles för länge.

Hur brukar du göra när du känner dig så där genomtrött, har du några tips? Jag försöker ta hand om mig ibland bara dagarna rusar iväg och man själv bara kör på. Idag ska jag få en välbehövlig paus och massage som behövs för att släppa på mycket spänningar som satt sig i kroppen. Varmt vatten kan vara väldigt lindrande så jag tar ibland ett bad för den sakens skull. Jag mediterar i perioder. Ibland gör jag det regelbundet under en tid men så ibland så slarvar jag fast att det egentligen ju är så skönt. Men man får nog försöka vara snäll mot sig själv och se till allt det man också gör, inte bara det man inte gör.

Jag har provat några olika ställen här i Sandviken som erbjuder massage, men jag tror att jag har hittat min favorit nu. För mig är det viktigt att hitta någon som lyssnar till vad jag behöver och mår bra av, inte som bara använder metoder för att de brukar fungera. För mig behöver det vara ganska så mjukt, blir det för hårt så ligger jag bara och spänner mig och har mer ont efteråt än jag hade innan.

Ibland behöver vi en påminnelse om att ta hand om oss och boka den där välgörande behandlingen som vi så länge tänkt att vi ska göra. Så jag hoppas att det här kan vara en sådan påminnelse för dig. Var rädd om dig och ha en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.