Massage nära Falköping

Massage nära Falköping

Hej mina fina följare!

Här i Falköping börjar vårtecken så smått dyka upp, jag har bland annat sett krokus. Nu tänkte jag inte att mitt inlägg skulle handla om det egentligen, men det hör nog till att man ser och uppskattar de små sakerna ännu mer när man fått massage och mår så där bra inifrån och ut. Jag bokade in en välbehövlig massage häromdagen hos KindHands Massage i Skövde.

Det finns ju massörer här i Falköping också, men jag behövde en akut tid och de jag kände till i stan var fullbokade så då sökte jag i närliggande städer och orter och hittade denna. Vilken lyckoträff, för oj vad jag är nöjd. Jag vaknade nämligen med så himla ont i ryggen. Egentligen har jag känt det komma krypandes på i flera dagar men jag har inte lyssnat till varningssignalerna, och då brukar kroppen ha en förmåga att se till att vi tillslut inte har något annat val än att lyssna och göra något åt det. Sån tur att jag fick en tid så snabbt och det hjälpte mig verkligen så mycket.

Det har varit en stressig period på jobbet och är fortfarande så det är egentligen inte så väldigt konstigt att kroppen strejkar. Men nu fick den här massören mig att lova att jag ska lyssna till kroppen bättre och jobba med att förebygga sådana här besvär. För att göra det behövs både att jag kommer igång med regelbunden träning igen men också att jag fortsätter att gå på massage med jämna mellanrum.

Jag kände att jag fick en viktig påminnelse nu när det blev så här illa och även om det inte var roligt så fick jag motivation att ta bättre hand om mig. Därför tänkte jag att jag delar med mig av detta så kanske det kan vara som en påminnelse även för er som läser, ifall det är någon som behöver få det. Ta hand om dig!


Kommentarer är stängda.