Min personliga tränare

Min personliga tränare

Som så många av er redan vet om vid det här laget, så skriver jag ju som allra mest här på bloggen om allt som har med skönhet och hälsa och dessutom så vet ju rätt så många av er säkert också att jag är rätt så mån om min kroppshälsa när det kommer till såväl diet som träning. Träningen är ju dock någonting som jag nyligen har satt igång med på allvar och det har jag gjort med hjälp av en personlig tränare. Jag har därför fått in många frågor från er i bland annat Halmstad och Laholm med omnejd som har undrat ifall det här är någon som jag kan dela med mig av här på bloggen samt rekommendera. Eftersom att jag numera vet om att rätt så många av er faktiskt också befinner er här i närheten av där jag själv befinner mig, så känner jag därför att jag med gott samvete kan ta och just rekommendera min personliga tränare som jag själv tycker har gjort så otroligt mycket för mig och mina mål på en så kort tid. Hon, och hennes företag, heter inget annat än Fitness by Norrmén och jag är verkligen supernöjd med allt som hon redan har hunnit göra för mig under dessa veckor som jag nu har gått till henne. Jag tycker absolut att ni ska kika närmare på henne och det som hon kan erbjuda och det kan ni ju bland annat då göra genom hennes instagram, men även på hennes egna sida som ni finner genom den länk som jag kommer att slänga in någonstans här i inlägget. Nu så ska jag dock inte babbla på så mycket mer om just detta, men jag hoppas ändå att det på något sätt kommer att kunna vara till någon form av hjälp för er som hört av er och undrat!


Kommentarer är stängda.