Stresshantering och samtalsstöd

Stresshantering och samtalsstöd

Hej åter igen, alla mina fina och fantastiska läsare! Jag hoppas verkligen att ni mår bra och att ni alla har haft en riktigt trevlig helg, vad ni nu än har hittat på. Som många av er redan vet om så skriver jag ju en del här på bloggen om hälsa och någonting som för mig personligen är oerhört viktigt är ju det här med mental hälsa. På grund av detta så skulle jag därför faktiskt vilja ta och passa på att dela med mig lite om det här med samtalsstöd och stresshantering för er i Falkenberg, Halmstad och andra närliggande områden samt om ett företag vid namn LivsbalanZen.

Det här råkar nämligen vara ett företag som jag själv har valt att gå till när jag har varit i behov av såväl samtalsstöd som stresshantering och det är verkligen någonting som har hjälpt mig så otroligt mycket i min vardag och i mitt liv. Jag tycker personligen att det här är någonting som ni utan tvekan ska kika närmare ifall ni känner att ni är i behov av den här typen av stöd och hjälp och jag ville verkligen passa på att uppmärksamma just LivsbalanZen för alla mina läsare i dessa områden, då jag själv befinner mig i Falkenberg och har kunnat känna att jag har gjort riktigt stora framsteg när det kommer till mitt välmående och stresshanterande. Jag tycker i vilket fall som helst verkligen att Susanne Berg som står bakom LivsbalanZen är hur duktig och kvalificerad som helst när det kommer till det som hon sysslar med och därför så känner jag mig säker på att ni också kommer att kunna göra de framsteg som ni själva känner att ni behöver när det kommer till ert egna välmående. Hur som helst, så hoppas jag att ni kikar på det, så hörs vi snart av igen i ett annat inlägg!


Kommentarer är stängda.