Unna dig en pedikyr

Unna dig en pedikyr

Nu ser jag att det är många som skrivit till mig och berättat att de har ont i fötterna efter all shopping som var under black week, då ni sprang i affärer för att fynda. Har ni råd med shopping har ni definitivt råd med pedikyr och jag har varit på en pedikyr i Skövde och detta kan jag varmt rekommendera er. Det finns en så bra skönhetssalong som även erbjuder behandlingar för fötterna och dit borde ni gå, ni kan klicka här, så kommer ni till deras hemsida. 

Pedikyren som jag fick var värd varenda krona. Terapeuten som gjorde mina fötter var mycket vänlig och pratsam och hon tog sig tid att se till att mina fötter såg perfekta ut. Hon exfolierade mina fötter och applicerade sedan en härlig djupt vårdande mask som fick mina fötter att kännas mjuka och smidiga. Hon klippte också mina naglar och filade dem i en snygg form, och avslutade pedikyren med att måla mina tånaglar med ett vackert rosa nagellack. Jag njöt verkligen av upplevelsen och jag skulle definitivt rekommendera den till alla som vill unna sig lite lyx. Detta är det perfekta sättet att koppla av efter en lång hård höst. Gå till salongen och låt dem ta hand om dina trötta fötter! Du kommer inte att ångra dig. Nu är det snart jul och jag tror att det är många som då är på språng för att handla alla julklappar så det skulle inte förvåna mig om ni får ont i fötterna av att springa i affärer, se nu till att ni tänker lite på er själva och inte bara på alla andra så här när vi lackar mot jul. Tack så mycket alla kära läsare för att ni läste det här inlägget!


Kommentarer är stängda.