Vad jag tycker om tandblekning

Vad jag tycker om tandblekning

Hej bloggen!

Jag har fått väldigt många frågor om vad jag tycker om tandblekning och nu har jag tänkt ta upp detta fenomen som snabbt gör dina tänder vitare. I snart fem år har jag själv gått till en klinik i Vetlanda för att få tandblekning. Först och främst vill jag börja med att berätta att mina åsikter inte är lag, bara för att jag tycker någonting så betyder det inte att det är rätt eller fel. Men eftersom det har varit stor efterfrågan på just detta ämnet så tänker jag dela med mig av mina erfarenheter och tankar.

Precis som i andra delar av Sverige så är tandblekning något som även är populärt här i lilla Vetlanda, vi hänger med i svängarna. I takt med att många företag har tagit fram apparater som gör det väldigt smidigt för människor att bleka sina tänder. De här produkterna har jag visserligen inte testat och det är av den simpla anledningen att jag känner mig väldigt tveksam kring hur bra de verkligen är. För att jag ska känna mig trygg så går jag alltid till en klinik som gör blekningen åt mig, där blir jag behandlad av människor som är utbildade och som kan sin grej. Jag påstår inte att de här produkterna inte fungerar, men jag skulle aldrig använda mig av det.

Det finns givetvis andra alternativ som gör dina tänder blekare och som är betydligt billigare, jag tänker främst på att borsta tänderna. Första gången som jag blekte mina tänder så var jag väldigt dålig på att sköta tandborstningen, vilket resulterade i att jag fick göra återkommande besök som i sin tur påverkade ekonomin. Med tiden så la jag ner mer noggrannhet i borstningen samtidigt som jag slutade med att konsumera mat och dryck som påverkar tändernas färg. Detta gjorde att besöken hos tandläkaren i Vetlanda minskade drastiskt och min tandblekning höll sig mycket längre. Vill man ha vitare tänder så är tandblekning absolut ett alternativ men jag rekommenderar att man också ser över sina vanor angående kost och tandborstning.  


Kommentarer är stängda.